elektriker

OM OSS

Elteknik Södra AB är relativt nytt företag med kontor i expansiva Helsingborg och i Malmö. Vi utför konstruktion, projektering och installation, vårt mål är att vara kundens första alternativ på att utveckla och utföra elinstallationer.

Elteknik Södra AB har som första prioritet att ha kunden i fokus och använda oss utav produkter av bästa kvalitet. Vi arbetar i alla typer av fastigheter som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage och idrottsanläggningar. Vi utför alla typer av jobb som nyproduktion, renoveringar, felsökningar och arbetar för mindre miljöpåverkan.

VAD VI GÖR

Elteknik Södra AB utför allt från mindre serviceuppdrag till entreprenader inom elinstallationer, kameraövervakning, brandlarm, porttelefon, passersystem och gemensam el för bostadsrättsföreningar, smarta hem lösningar, ljud- och bildinstallationer och säkerhetssystem. Vi erbjuder serviceavtal utifrån kundens behov, allt ifrån modern teknik till kontroll och övervakning av el-anläggningar. Hjälp oss att bli bättre Har du några frågor kring vår verksamhet eller förslag på hur vi kan utvecklas tillsammans, hör gärna av dig!
Elteknik Södra AB vill ta del av alla frågor och synpunkter som kan få oss att bli bättre. Vi tar tacksamt emot kommentarer om eventuella fel. Dela med dig av dina åsikter. Skicka oss ett mail eller ring!

Elektro

HELHTSLEVERNATOR

Elteknink Södra AB är med sitt totalkoncept: Rådgivning, Installation, Projektering, Service, Specialanpassning, uppdatering samt förbättring av produkter och programvaror en helhetsleverantör!